Momtrepreneur Talk

Maartje Paumen over topsport mindset en leiderschap

De bekende ex-hockeyster Maartje Paumen geeft tijdens de Momtrepreneur Day op 11 september 2023 een inspirerende talk over haar topsportcarrière, leiderschap, doelen stellen én behalen. Hoe win je twee keer goud op de Olympische Spelen, hou je je lichaam gezond en blijf je ook mentaal gefocust? Wat kunnen wij als ondernemers leren van deze topsport mindset? Dit alles komt voorbij tijdens talk van Maartje op onze tweede all inclusive Member Day in Amsterdam.  

Sinds Maartje in 2018 stopte als professioneel hockeyster, startte ze samen met haar vriendin (en verloofde) Savannah Hamming het bedrijf Fit Happy Healthy. Savannah richt zich op beauty en voeding en Maartje zet haar kennis op het gebied van sport, voeding en personal training in. Zo kun je bij Fit Happy Healthy onder andere terecht voor voedingsadvies, personal training en de reset kuur C9. “Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is dat we persoonlijk contact hebben met mensen, per individu kijken wat hij of zij nodig heeft en ze daarna stimuleren en ondersteunen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat je weer lekkerder in je vel zit. Schoonheid zit van binnen en buiten. Een eigen bedrijf hebben is zó leuk, hoe spannend het in het begin ook was. We hebben iets gevonden wat we écht samen kunnen doen”, aldus Maartje.  

Maartje Paumen

De bekende hockeyster Maartje Paumen (1985) won met het Nederlandse damesteam goud op de Olympische Spelen van Beijing in 2008 en Londen in 2012. Tussen 2004 en 2017 won ze maar liefst elf keer de landstitel en tien keer de Europa Cup I met Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. Nadat ze in 2016 met haar team zilver won op de Olympische Spelen in Brazilië, besloot ze om te stoppen bij de Nederlandse ploeg. In 2018 stopte ze helemaal met haar professionele carrière.
Maar dit betekent natuurlijk niet dat hockey compleet uit Maartje’s leven is verdwenen: ze is namelijk assistent-coach bij de dames van HD Tilburg en geeft hockeyclinics. Daarnaast is ze o.a. te boeken als personal trainer via haar bedrijf Fit Happy Healthy.
Samen met haar vriendin Savannah Hamming heeft ze twee kinderen: Seve (2021) en Loua (2022).

Foto: Maartje Paumen

Momtrepreneur Day

Tijdens de Momtrepreneur Day die we twee keer per jaar organiseren, word je helemaal in de watten gelegd met allerlei soorten hapjes, een heerlijke lunch en natuurlijk genoeg mogelijkheden om te netwerken. Het is echt een all inclusive dag waarna je vol inspiratie en energie weer naar huis gaat! De tweede editie van dit jaar is op maandag 11 september 2023 bij IJver in Amsterdam. Kom langs en maak kennis met onze members en andere business moms. Nieuwsgierig geworden? Be there!

Programma Momtrepreneur Day

10.00 | Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
10.30 | Talk van Maartje Paumen
12.30 | Lunch
14.00 | Verassingsactiviteit
16.00 | Afsluitende borrel
17.00 | Einde programma

Locatie: IJver, Scheepsbouwkade 72, Amsterdam.

Menu