Momtrepreneur Day | 31 mei 2024

Marieke en Maaike van boutique Minre over groeien op de socials én met hun bedrijf

Hoe ga je in een paar jaar van nul naar bijna 70.000 volgers op Instagram en bijna 45.000 op TikTok? En hoe bouw je from scratch een super succesvolle kleding boutique en webshop met een team van inmiddels tien vrouwen? Marieke, eigenaar van Minre in Utrecht, gaat ons hier samen met haar zus Maaike alles over vertellen tijdens de Momtrepreneur Day op vrijdag 31 mei 2024

Ook voor niet-members!

Tijdens onze jaarlijkse Momtrepreneur Day is het echt even tijd voor jou. Even weg uit de drukte van werk en je gezin. Naast ons bezoek aan de toffe boho winkel Minre (hieronder meer) gaan we lekker samen lunchen én is er een verrassingsactiviteit! Je hoeft geen Momtrepreneur member te zijn om een ticket voor dit inspirerende én gezellige netwerk event te scoren. Iedereen is heel erg welkom. Wil je zeker zijn van een plekje? Koop dan hier alvast een ticket. Voor onze members is dit event helemaal gratis. 

Maaike (l) en Marieke van Minre. Eigen foto

Tijdens de Momtrepreneur Day mogen we met 10% korting shoppen bij Minre!

Over Minre

De zussen Marieke en Maaike Hendriks begonnen in 2018 hun kledingwinkel Minre aan de Minrebroederstraat 23 in Utrecht. Maaike ging snel daarna studeren, maar bleef Marieke op de achtergrond helpen. Een avontuur dat ruim vijf jaar later een super succesvolle business en team van zo’n tien jonge vrouwen opleverde. Vooral in coronatijd kreeg Minre een enorme boost toen Marieke besloot ook een webshop te openen. In die tijd stortten ze zich ook op de socials en groeide het aantal volgers exponentieel.

“We onderscheiden ons van de grote ketens met unieke items uit o.a. India en Marrakesh gecombineerd met de trends van nu. Het afstylen van de leukste outfits, doen wij met onze zelf uitgekozen of ontworpen sieraden die online en in de winkel te vinden zijn. Ook kan je in Minre de leukste interieur items vinden om je huis meer sfeer te geven. Dankzij het groeiende bereik op onze social media is het contact met onze klant nóg leuker geworden. Om te zien hoe onze favo Minre items gecombineerd worden door jullie, maakt ons super gelukkig en trots!” vertelt Minre op hun website. 

En, extra leuk: tijdens ons bezoek aan Minre op de Momtrepreneur Day mogen we met 10 procent korting shoppen!

Programma Momtrepreneur Day

  • Inspirerende talk door Marieke en Maaike bij Minre (inclusief vragenronde!)
  • Lekker shoppen bij Minre met 10% korting
  • Uitgebreide lunch bij Café Carèl van Koen, de broer van Marieke en Maaike
  • Verrassingsactiviteit

Tickets Momtrepreneur Day

Datum: vrijdag 31 mei 2024
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Minre, Minrebroederstraat 23, Utrecht
€119 inclusief lunch en bites
Member? Dan is dit event met jouw persoonlijke code gratis!

Menu