Over ons

Momtrepreneur is dé community van Nederland voor moeders met een onderneming. Of voor ondernemers die ook kinderen hebben. Maar net hoe je het ziet. We zijn er voor de succesverhalen en real shit. Van sales tot spuitluiter, van BTW tot BSO. We inspireren, delen kennis, organiseren events. Samen komen we tot een next level in de business én family life!

Founder: Maartje Nuesink

‘Waarom lukt het de andere business moms zo goed hun bedrijf en gezin te managen? En klooide ik maar wat aan? Met mijn bedrijf ging het goed. Maar thuis was ik regelmatig chagrijnig en gestrest. Ik vroeg me al snel af of ik de enige was die een bedrijf, een relatie, kinderen en huishouden nog niet zo makkelijk te combineren vond. Tot ik echte gesprekken had met andere momtrepreneurs. Ook zij vergaten af en toe traktaties of speelafspraakjes. Of gingen maar weer naar Monkey Town om toch door te kunnen werken. Ook zij waren gewoon ‘human’. Wat een opluchting. Ik was er vanaf dat moment van overtuigd dat het delen van niet alleen de successen maar ook de struggles alle business moms zou helpen. In herkenning, in support. Momtrepreneur was geboren: de community voor moeders met een onderneming. Voor de succesverhalen en real shit. Van sales tot spuitluiter, van BTW tot BSO.”

Momtrepreneurs vibe: samen kom je verder, en is het veeel leuker.

‘Ik geloof ontzettend in een werkwijze van samenwerken, delen en gunnen. Ik geloof in kansen, in wins voor en met elkáár. Lange termijn relaties. Natuurlijk moet er geld verdiend worden. En ik hou van nadenken over hóé. Maar ik denk als je vanuit een gezamenlijke houding kijkt naar mogelijkheden, er altijd kansen zijn. Kansen waarin samenwerken goed is alle partijen. Samenwerken en samen creëren vind ik het mooiste dat er is.’

Team

Financial support: Stephan

En natuurlijk niet alleen de financiële man. Ook nog eens mijn vriend, steun en toeverlaat. Staat altijd in de frontlinie want hij is de eerste persoon die shit over zich heen krijgt als zaken anders lopen dan gewenst. Een echte Excel-man. Let op de kleintjes. Sportief en lief. Staat altijd voor het gezin klaar.

Creative CEO’s: Jilles en Mats

Energiebommen Jilles en Mats denken en helpen graag mee. Met bedenken of organiseren van events (Jilles) het maken van dronebeelden (Mats). Creatieve geesten. Niet dat hun plannen altijd door kunnen gaan. Enkele van hun minder haalbare plannen: een achtbaan op kantoor, bommetjeswedstrijden van het balkon in het zwembad, koffiepizza’s. O ja, ook team ‘bloed onder de nagels vandaan’, bij tijd en wijle.

Partners: Shantall en Robine

Mijn ondernemende entourage en strategische partners. Zij kennen me work-wise van haver tot gort. Waar ik goed in ben, waar ik beter ik kan worden. We love to work together. Samen sparren, dromen, elkaar stimuleren. Samen runnen we een ander bedrijf: Gold Works. Ik kan me geen betere compagnons voorstellen.

Ondernemersfamilie: ‘golden girls’

Zij zorgen voor energie en goede vibes. Een luisterend oor of een kick in the butt. Ik ben zo blij met mijn ‘ondernemersfamilie’. Zij zijn allemaal goud en stuk voor stuk staan ze op hun eigen manier voor mij klaar. Zonder hen geen Momtrepreneur. Special thanks to: Adelina, Anouk, Antonette, Bea Eline, Jeanine, Karijn, Linda, Ramona en Sanne, Saskia, Suzanne en Wendy.

Supportteam: family & friends

Jongens! Je kunt toch niet een bedrijf hebben zonder de support van je familie en vrienden? Zij springen in op de avonden dat je er niet bent. Halen de kinderen nog een keer extra op. Zijn oké als je niet terug appt. Of vinden het prima als je uitgeblust aan de wijn op de bank ligt tijdens een meidenavond. A big shout out aan dit deel van team Momtrepreneur. Jullie weten zelluf.

Mentors: High level Momtrepreneurs

Wat een geluk dat ik altijd mag sparren met high level onderneemsters. Onderneemsters die al langer meelopen. Of die kennis hebben op heel ander vlak. En niet aarzelen dit te delen. Die echte mentors voor me zijn. Heel erg blij mee. Speciale dank aan Karine van den Noort en Simone Levie. En aan Ninke van der Leck, al weet ze het niet ;).

Menu