Over ons

Momtrepreneur is dé community van Nederland voor moeders met een onderneming. Of voor ondernemers die ook kinderen hebben. Maar net hoe je het ziet. We zijn er voor de succesverhalen en real shit. Van sales tot spuitluier, van BTW tot BSO. We inspireren, delen kennis, organiseren events. Samen komen we tot een next level in de business én family life!

Samenwerken

Momtrepreneur heeft een groot netwerk aan ondernemende moeders.
Online (website, social media en de online community) en offline (events, meetings).
Wij staan altijd open voor samenwerkingen en netwerk-mogelijkheden.

Hier vind je snel alle info die je nodig hebt!

Team

Manager Momtrepreneur Nederland: Charel

Door deze lieve en doortastende vrouw lopen processen bij Momtrepreneur soepeltjes en zijn evenementen altijd een feestje. Niet voor niets heeft Charel twee mooie bedrijven opgebouwd: EVENT-JES en Prozesoptimist. Charel zorgt voor nuchterheid, humor en strakke lijnen bij Momtrepreneur! Benieuwd wat Momtrepreneur voor jou of je bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op.

Sidekick en strateeg: Shantall

Wie in de buurt van Shantall komt, wordt direct vrolijk. Haar aanstekelijke energie maakt haar tot een graaggeziene ondernemer. Niet voor niets is zij vanaf het begin van Momtrepreneur aanwezig als side-kick en sfeermaker. Daarnaast organiseert ze samen met Maartje met regelmaat strategische sessies voor vrouwelijke ondernemers. Strategische sessie boeken?

Chef content: Joella

De gezellige en slimme Joella Angenent is onze chef content. Met haar creatieve pen weet ze de blogs van Momtrepreneur altijd lekker leesbaar te maken. Ze weet altijd goed wat er speelt onder Momtrepreneurs. Zo heb je altijd zin om verder te lezen. Ook is zij samen met Dena de brains achter de social media van Momtrepreneur. Wil jij eens brainstormen over de mogelijkheden voor een blog op Momtrepreneur?

Chef Momtrepreneur Apeldoorn: Iris

Een netwerker in hart en nieren. De creatieve en lieve Iris, mom of 2 boys, weet met haar designs haar klanten altijd blij te maken. Wij zijn daarom heel blij dat ze naast haar leuke bedrijf ook host van Momtrepreneur Apeldoorn en omgeving is. Momtrepreneur heeft haar roots in Apeldoorn liggen en vanaf het begin is daar een enthousiaste club Momtrepreneur members.  Kom jij uit de omgeving Apeldoorn en wil je je aansluiten?

Founder: Maartje Nuesink

‘Waarom lukt het de andere business moms zo goed hun bedrijf en gezin te managen? En klooide ik maar wat aan? Met mijn bedrijf ging het goed. Maar thuis was ik regelmatig chagrijnig en gestrest. Ik vroeg me al snel af of ik de enige was die een bedrijf, een relatie, kinderen en huishouden nog niet zo makkelijk te combineren vond. Tot ik echte gesprekken had met andere momtrepreneurs. Ook zij vergaten af en toe traktaties of speelafspraakjes. Of gingen maar weer naar Monkey Town om toch door te kunnen werken. Ook zij waren gewoon ‘human’. Wat een opluchting. Ik was er vanaf dat moment van overtuigd dat het delen van niet alleen de successen maar ook de struggles alle business moms zou helpen. In herkenning, in support. Momtrepreneur was geboren: de community voor moeders met een onderneming. Voor de succesverhalen en real shit. Van sales tot spuitluiter, van BTW tot BSO.”

Momtrepreneurs vibe: samen kom je verder, en is het veeel leuker.

‘Ik geloof ontzettend in een werkwijze van samenwerken, delen en gunnen. Ik geloof in kansen, in wins voor en met elkáár. Lange termijn relaties. Natuurlijk moet er geld verdiend worden. En ik hou van nadenken over hóé. Maar ik denk als je vanuit een gezamenlijke houding kijkt naar mogelijkheden, er altijd kansen zijn. Kansen waarin samenwerken goed is alle partijen. Samenwerken en samen creëren vind ik het mooiste dat er is.’

Menu