Momtrepreneur Masterclass

Pensioen voor business moms: hoe maak je een financieel plan?

Bouw jij ergens pensioen op als ondernemer? Of zet je er geld voor opzij? Niet? Geen zorgen, we got you! Zelf hebben we ons pensioen namelijk ook lang niet zo goed geregeld als we zouden willen. Daarom geeft vermogensadviseur Marlijn Hofland van Financieel Fijn op donderdagavond 21 september 2023 een online masterclass over pensioen opbouwen voor zzp’ers. Pensioen voor business moms dus.

Wat ga je leren in deze online masterclass?

   • Waarom het goed is om een financieel plan voor je pensioen te hebben.
   • Hoe je kan zien welk pensioen je nu hebt opgebouwd en hoe je berekent hoeveel je straks nodig hebt.
   • Welke mogelijkheden er zijn om pensioen op te bouwen. Welke aanbieders zijn er? En wat zijn hun sterke en zwakke punten?
   • Waar je op moet letten bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en faillissement.
   • Een korte introductie over beleggen.
Foto: Marlijn Hofland | Financieel Fijn

Zo’n 48 procent van de zzp’ers heeft niets geregeld voor zijn of haar pensioen

Momtrepreneur Masterclass | Pensioen voor business moms

De online Momtrepreneur Masterclass over pensioen opbouwen op 21 september wordt gegeven door erkend vermogensadviseur Marlijn Hofland. Zij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het bankwezen. “Zo’n 48 procent van de zzp’ers heeft zijn of haar pensioen niet geregeld. Het is ook lastig om te bepalen wat een goed pensioen is en hoeveel je opzij moet zetten. Elke situatie is namelijk anders. Het gaat erom wat voor JOU en jouw gezin het beste is. Daar help ik je graag mee:  door in de workshop uit te leggen hoe je dit zelf berekent of via een één op één traject”, aldus Marlijn.

Winactie

Extra leuk: onder alle deelnemers aan de online masterclass gaat Marlijn een adviesgesprek van één uur ter waarde van 89 euro verloten. Nog meer redenen om je aan te melden dus 😉

Info en tickets

Online Momtrepreneur Masterclass door Marlijn Hofland

Donderdag 21 september 2023
20.00 – 21.30 uur

Meld je hieronder aan!

Menu