Favourites

Drie toffe kerstpakketten voor je werknemers of klanten die net even anders zijn

Plus een kerstpakket tip voor zzp’ers!

It’s the most wonderful time of the year… Wij kunnen niet wachten totdat we weer lekker de kerstboom kunnen optuigen en op kerstmarkten kunnen struinen. Daarnaast is het einde van het jaar een perfect moment om even stil te staan bij alles wat je hebt bereikt binnen je bedrijf. Samen met je werknemers en klanten. Een origineel kerstpakket hoort hier ook bij, toch? Dat verrassingsmoment waarop je collega of opdrachtgever de doos krijgt en opent is priceless. Wij selecteerden drie soorten toffe kerstpakketten die net even anders zijn dan de geijkte fles wijn, crackers, ragout en bonbons. Geen personeel? Scroll dan even naar beneden voor onze kerstpakket tip voor zzp’ers. 

Wellness kerstpakket

Nadat je je collega’s het hele jaar hebt afgemat (;-)), hebben ze wel wat ontspanning verdiend. Bij de webwinkel Kerstpakkettenidee shop je allerlei soorten wellness kerstpakketten. Met een stijlvolle zwart/witte plaid, een fijne geurkaars en een set van The Spa Collection met shampoo, douchegel en bodylotion bijvoorbeeld. Of eentje met onder andere een superzachte voetenwarmer, kruidenthee, een stoere mok en kerstchocolade. Bekijk hier de hele wellness collectie.

Het fijne aan Kerstpakkettenidee is dat ze een hele goede klantenservice hebben en dat je altijd een vast contactpersoon hebt voor je bestelling. Er is een enorm aanbod van maar liefst 800 verschillende kerstpakketten, dus elk jaar kun je hier wel weer iets vinden met een andere insteek. Bestellen kan bovendien al vanaf vijf stuks. Ook leuk: als je meer dan 100 kerstpakketten wil kopen, kun je langskomen in de geweldig ingerichte showroom in Eindhoven.

Foto: Karolina Grabowska

Het verrassingselement van een kerstpakket is priceless

Duurzaam kerstpakket van Yakelos

Het maken van duurzame keuzes is steeds meer vervlochten met ons leven en dat geldt waarschijnlijk ook voor je bedrijf. Daarom vielen de kerstpakketten van de Nederlandse olijfolie importeur Yakelos ons meteen op! De Terra Delyssa extra virgine olijfolie die ze verkopen, wordt namelijk biologisch en fairtrade geproduceerd. Daarnaast worden de Tunesische olijfboeren gesteund bij elke aankoop. Maar vooral bijzonder is dat je precies kunt volgen welke weg de fles olijfolie die je in je handen hebt, heeft afgelegd. Van de olijfgaard tot de kwaliteitscontroles waar de olie aan wordt onderworpen. Meer weten hierover? Bekijk dan de video hieronder.

Yakelos heeft drie soorten duurzame kerstpakketten samengesteld met hierin natuurlijk de Terra Delyssa olijfolie, maar ook een serveerplank en saladebestek van olijfhout, een handige schenktuit en een receptenboek bijvoorbeeld. Ook mogelijk: je logo of een eigen tekst in de serveerplank laten graveren! Bestellen kan al vanaf tien stuks. Wat ons betreft niet alleen een origineel en luxe kerstpakket voor je personeel, maar ook voor klanten.

Custom made kerstpakket

Wil je dit jaar echt een stempel drukken op het kerstpakket van je bedrijf? Stel dan gewoon je eigen kerstpakket samen met behulp van de stylisten van Kerstpakkettenidee. Bijvoorbeeld met één of meerdere van je eigen producten erin, een persoonlijke (kerst)kaart erbij of door je logo op een van de items te laten drukken. Kan hier gewoon! Verder kun je kiezen uit duizenden producten. Lees meer over de mogelijkheden van een custom made kerstpakket.

Je collega’s of relaties zelf laten kiezen, kan trouwens ook. Kerstpakkettenidee heeft namelijk een keuzeconcept waarbij je werknemer inlogt in een webshop die helemaal is aangepast naar de uitstraling van je bedrijf inclusief logo, bedrijfskleuren en welkomstboodschap. Hier kan hij of zij vervolgens zelf cadeaus kiezen die binnen twee werkdagen thuis worden bezorgd.

Kerstpakkettenswap voor zzp’ers

Heel fijn en vrij hoor, zzp’er zijn. Maar er is één groot nadeel: je krijgt aan het einde van het jaar geen kerstpakket! Daarom startte ondernemer Annemiek in 2020 KerZZPakket, een kerstpakkettenswap speciaal voor zzp’ers. Het concept is simpel: je schrijft je in en krijgt de contactgegevens van een andere zzp’er om een kerstpakket voor te maken. Die mag je zelf samenstellen of gewoon bestellen. Iemand anders doet hetzelfde voor jou. Samenstellen, opsturen en uitpakken maar! De afgelopen drie edities deden al bijna duizend ondernemers mee. Een super leuk initiatief waardoor je ook als zzp’er dat verrassingselement van een kerstpakket niet hoeft te missen én er wellicht leuke nieuwe contacten aan overhoudt.

In deze blog staan affiliate links. Mocht je via zo’n link iets kopen, dan krijgen wij een kleine commissie. 

Menu